Hoe werkt de Dag van de Mobiliteit?

De Dag van de Mobiliteit uitgelegd in één minuut:

Over de Dag van de Mobiliteit

Diverse organisaties en bedrijven openen op de Dag van de Mobiliteit één dag hun deuren. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om één dag (of dagdeel) bij een andere organisatie mee te lopen. Dat kan op locatie of online. Door bijvoorbeeld een dag mee te kijken met een medewerker of door een kennismakingsbijeenkomst over de organisatie of zelfs door het volgen van een workshop.
Tip: zie je een fantastische werkplek die op locatie is. En mag je volgens bedrijfsbeleid alleen thuiswerken, vraag de werkplekbegeleider of de werkplek ook online mogelijk is.

Dag van de Mobiliteit is bedoeld voor alle medewerkers, van administratief medewerker tot directeur en van monteur tot beleidsmedewerker.

Dag van de Mobiliteit laat mensen ervaren, leren en ontmoeten!

Ervaar - Het is een prachtige mogelijkheid om eens een kijkje in de keuken van een andere organisatie te nemen en kennis te maken met een andere werkplek. Het stimuleert de nieuwsgierigheid: “is het gras inderdaad groener aan de overkant?” “Hoe zouden collega’s in een andere organisatie werken?” “Past een andere cultuur bij mij?”. En vooral is het een gezellige dag!

Lees verder

Hoe werkt de Dag van de Mobiliteit?

De Dag van de Mobiliteit uitgelegd in één minuut:

Deelnemende organisaties