Ervaringen

Hieronder vind je verschillende ervaringen van eerdere deelnemers aan Dag van de Mobiliteit.

Tommy - WonenBreburg

“Hierbij onze foto die we gemaakt hebben in de keuken; wij zijn een echte keukenprins en keukenprinses, letterlijk een kijk in de keuken op ons wijkkantoor! Eva heeft met mij meegelopen bij WonenBreburg, wij hebben een leuke en interessante dag gehad!
Ik ben trots op wat we doen!”

Niki - Leystromen

“Vandaag op Dag van de Mobiliteit een dagje 'in de keuken' mogen kijken bij loopbaanadviseur Jolet Uilenberg- Enexis Groep.
Goede indruk gekregen, leuke ervaring. Toch super dat dat gewoon kan?? Hartstikke bedankt voor deze leerzame uurtjes! Stof tot nadenken.”

Remco Boer - Rabobank

“Wat een moment om op de Dag van de Mobiliteit een kijkje te nemen in het leven van wethouder Frank den Brok! Een erg dynamische dag; van de woontoren in het Walkwartier, tot overleg met wijkcoordinatoren. Van een lunchbijeenkomst van Osse Netwerkclub Tibo in het Top Oss stadion tot het bijwonen van een meeting over grondzaken. Dank voor de gastvrijheid en erg mooi om de bestuurlijke power van Oss te hebben mogen ervaren!”

Arjan - Poelmann van den Broek

“Onze kennis delen en ons netwerk uitbreiden met geïnteresseerde en leergierige vakmensen. Daar hebben wij wel oren naar! Daarom hebben wij van Poelmann van den Broek in 2019 meegedaan aan de Dag van de Mobiliteit. Voor één dag een andere baan, dat klinkt goed.

Die dag openden we dan ook onze deuren voor (aankomende) juridisch secretaresses en advocaten. We stelden een aantal werkplekken beschikbaar voor enthousiaste en nieuwsgierige deelnemers om ze kennis te laten maken met de dynamische advocatuur en te laten zien hoe het is om te werken bij Poelmann van den Broek. Diverse collega’s namen de deelnemers onder hun hoede, vertelden van alles over hun werkzaamheden én werden zélf het hemd van het lijf gevraagd. We kijken terug op een geslaagde dag vol goede gesprekken waarbij we onze deelnemers een kijkje in de keuken konden bieden.”

Rini - Casade

“Door te vertellen over mijn functie en in de wijk te laten zien wat ik doe, besef ik hoe mooi, maar zeker ook hoe belangrijk het is dat wij mee doen. Wijkbeheerders doen er echt toe. En huurders verdienen om gezien te worden. Vooral die huurders die zichzelf wegcijferen. De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om die 'kijk in de keuken' te nemen bij een andere functie!”

Evy - Thuisvester

“Vandaag vanuit mijn job bij Thuisvester een kijkje in de keuken van Woonveste mogen nemen.
Het is toch een beetje 'spieken voor volwassenen'. Het is superfijn om als corporaties onderling te sparren en zo onze dienstverlening elke dag een beetje beter te maken.
Bedankt Dag van de Mobiliteit en medewerkers van Woonveste voor een leuke en leerzame dag!”

Josianne - Dar NV

“Vandaag vanuit Dar NV meegelopen bij Rabobank Rijk van Nijmegen tijdens de Dag van de Mobiliteit. Heel leuk om mee te maken hoe een organisatie in een totaal ander vakgebied communicatie insteekt en regelt. Dankjewel voor de interessante en gezellige gesprekken! Voor mij was het een heel geslaagde dag, waarin mooie verbindingen zijn gelegd.”

Maartje - Sportbedrijf Arnhem

“Wat een unieke ervaring, de Dag van de Mobiliteit!!! Voor mij persoonlijk een dag die in de boeken gaat van onvergetelijk.
Waarom? De dag mogen organiseren voor mijn werkgever, 9 onbekenden die in onze keuken komen kijken. Maar ik was er zelf niet bij... Ik was bij Quadraam en mocht meekijken bij een fantastisch team, de HRM afdeling. Wat een energie, deskundigheid en plezier met elkaar! En nu? Mijn ontdekkingsreis gaat door, deze inspiratie neem ik mee in het verder ontwikkelen van mezelf.
Bedankt voor deze mogelijkheid en de organisatie & gastvrijheid en alles wat ik heb mogen zien. En alle mensen die ik vandaag ontmoet heb en mij de ruimte hebben gegeven om mee te kijken!”

Marlies - Talis

“Eén dag juf! De Dag van de Mobiliteit, wat een leuke manier om eens op een andere werkplek te kijken. Vandaag loop ik een dagje mee op een basisschool en wat is het gaaf! Een warm welkom en een hele enthousiaste groep leerlingen, leuk!”

Ronald - Rabobank

“Op 14 november heb ik deelgenomen aan de Dag van de Mobiliteit Brabant. Wat een prima dag om eens een kijkje te nemen bij een ander bedrijf!
Zo mocht ik meelopen bij de gemeente Oss en wel met een Accountmanager van de afdeling WSP (werkgevers servicepunt). De dag was prima voor elkaar, zeer goed ontvangst (koffie met iets lekkers erbij), voorstelrondje tussen de diverse deelnemers die dezelfde dag gaan doorlopen bij de gemeente Oss en opvang door je begeleider. Het gaf meteen een goed welkomgevoel!
Ikzelf mocht direct mee naar een interne training voor accountmanagers en vervolgens mee op gesprek naar een klant (werkgever). Hierdoor meteen al een goede indruk kunnen krijgen van de functie.
Later op de dag een kennismaking met het team, rondleiding en afsluitend alsnog een klantbezoek op locatie.
Afsluitend met het team nog een evaluatie van de dag gedaan. Echt waardevol.
Mocht je ook eens je breder willen oriënteren, je netwerk willen verbreden en dat kijkje in de keuken willen ervaren, dan kan ik zo’n Dag van de Mobiliteit echt aanraden!”

Item Streekomroep RN7

“Streekomroep RN7 maakte in 2019 een item over de Dag van de Mobiliteit. Bekijk hun item op Youtube: https://youtu.be/3PysOH3C1Kg.”

Sonja - Sociale Verzekeringsbank

“Dag van de Mobiliteit 2019! Zo leuk om mensen van andere bedrijven te mogen ontvangen en laten wat werken bij SVB inhoudt! Er zijn vandaag maar liefst 15 SVB-medewerkers uit Nijmegen elders gaan kijken.”