Aanmelden

Organisaties, werkplekbegeleiders en deelnemers kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via één van de onderstaande buttons.
Let op: elke editie dien je opnieuw aan te melden als deelnemer, werkplekbegeleider of organisatie. Eerder ontvangen aanmeldingen van andere edities zijn niet meer geldig.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check je spam-mailbox. Mogelijk is de bevestigingsmail als ongewenste mail hierin terechtgekomen.

Deelnemer

Wil jij je opgeven om als werknemer voor één dag een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om je netwerk te vergroten?

Aanmelden als deelnemer

Bedrijf

Wil jij je organisatie opgeven om je te profileren en je medewerkers de kans te geven om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie op te doen, bewust te worden over een mogelijke stap in de loopbaan en om hun netwerk te vergroten?

Aanmelden als bedrijf

Werkplekbegeleider

Wil jij je opgeven als werkplekbegeleider voor één dag om een ander jouw werkzaamheden te laten ervaren? En om diegene te laten zien dat dit het leukste bedrijf in de regio is en om ook je eigen kennis en netwerk te vergroten?

Aanmelden als begeleider